QHHT logo.

Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT)

QHHT je metoda raziskovanja preteklih življenj v hipnozi, ki vplivajo na sedanje življenje, ter zdravljenje na vseh nivojih bivanja.
Metodo je razvila Dolores Cannon, ustanoviteljica Quantum Healing Hypnosis Academy. Njeni regresoterapevti delujejo po vsem svetu.

 

Kaj je Quantum Healing Hypnosis Therapy?

Kvantno zdravljenje v hipnozi je metoda, s katero dosežemo spremenjeno stanje vsakodnevnega mentalnega zavedanja in s pomočjo katere gremo v hipnotično stanje.

HIPNOZA NI NARKOZA, temveč je Theta stanje zavedanja*, ki nas popelje v globoko fizično sprostitev, ko je telo v globokem miru, Višja zavest pa je budna. V tem stanju transa lahko raziskujemo pretekla življenja, življenje po življenju, gremo v prihodnost, se povezujemo z Višjim jazom, komuniciramo z bitji, ki so na razliičnih frekvencah ter komuniciramo z Virom.

V stanju hipnoze ali transa, regresoterapevt postavlja vprašanja in ne sugerira ali postavlja vprašanja na način, da spodbuja v naprej želen odgovor.

Skozi to stanje se povezujemo s svojo intuicijo, kreativnostjo, spomini, z nezavednimi čustvi in občutenji, ki so pomembni za naše fizično in psihično zdravje v sedanjosti.

Namen regresoterapevta je, da nam pomaga izboljšati življenje skozi videnje, vedenje, slišanje, okušanje in doživljanje preteklih življenj, katerih vzorce, prepričanja in odločitve smo prenesli v to življenje zdaj. Na ta način ozaveščamo situacije in dogodke, v katere smo vpleteni v sedanjosti in katerih korenine segajo v daljno preteklost.

*Theta stanje zavedanja je možgansko valovanje od 4 do 8 Hz. Valovanje je upočasnjeno in čutimo mir ter jasnost. To stanje dosegamo tudi v meditaciji in pri molitvi.

Kako poteka regresija v pretekla življenja?
Regresoterapevt nas s tehniko indukcije popelje v stanje hipnoze, kjer Višja zavest pokaže primerna pretekla življenja. V pokazanih življenjih gremo skozi nekaj dogodkov, značilnih za tisto življenje in morebiti skozi čas smrti in na posmrtno raven bivanja.

Regresoterapevt nas z vprašanji vodi skozi različne inkarnacije, ki so bogat vir informacij in spoznanj; ne samo o pomembnih dogodkih našega preteklega življenja povezanih s sedanjostjo, temveč tudi o času in družbenem redu v nekem obdobju.

 

Kaj je Višja zavest?

To je naš individualni plamen, ki je lahko eno z Bogom in je za človeška bitja to, kar je Sonce za solarni sistem.

Višja zavest je daleč nad običajno mentalno zavestjo, s katero komunciramo v vsakodnevnem življenju. Nekateri jo imenujejo tudi Vir luči, Kristusova zavest, Univerzalni um …

Bližnji energijski stik z Višjo zavestjo nastane že ob prvem pogovoru z regresoterapevtom. Mir in toplina, jasnost in otroška zvedavost so menjaje se prisotni ves čas regresije in ostanejo še nekaj časa po regresiji, oziroma se obnovijo ob vsakem ponovnem poslušanju posnetka QHHT.

Namen dela z Višjo zavestjo je, da se raztegnemo čez omejitve našega uma. Ker ve vse o nas, so prva vprašanja postavljena v zvezi z našim osebnim življenjem, zdravjem ter duhovnim potovanjem.

Informacije, ki nam jih posreduje Višja zavest, so odločilne za zdravilni aspekt tehnike, ker nam prinašajo uvide in AHA-trenutke in s tem spoznanja o sebi ter materialnem in duhovnem svetu, ki nas obkroža.

Vir zavesti bo delil z nami informacije, ki so v naše najvišje dobro. Razumevanje informacij pa prispeva k temu, da smo bolj povezani s svojim Višjim jazom.

 

Priprave na regresijo

Na regresijo se pripravimo tako, da se v miru usedemo, se poglobimo vase in si zapišemo na list papirja, kaj si resnično želimo vedeti o čemerkokoli, kar nas zanima v sedanjosti.

Lista vprašanj lahko vsebuje karkoli, kot npr.:
– metafizična vprašanja/moje poslanstvo/zakaj sem tukaj …
– vprašanja o našem zdravju/zdravju družinskih članov
– vprašanja v zvezi z družino/osebnim življenjem/partnerskimi odnosi/otroci …
– vprašanja o službi/delu, ki ga opravljam/denarju …

 

Kako si bomo zapomnili svojo regresijo?

QHHT terapija se ves čas snema na diktafon in po končani terapiji, dobite posnetek svoje terapije na USB ključku, kaeterega prinesete s seboj.

Pred terapijo je potrebna 24-urna vzdržnost pitja alkohola ter 3-urna vzdržnost pitja prave kave. Če jemljete kakšna zdravila ali antidepresante, če ste bili kadarkoli obravnavani v ambulantah za mentalne bolezni, to informacijo obvezno sporočite regresoterapevtu.

 

Zdravljenje

Višja zavest ima sposobnost, da identificira katerikoli fizični problem v telesu in nam pove vzroke problema, ki so iz tega ali preteklih življenj. Treba je povedati, da se zdravljenje zgodi, če si oseba to resnično želi in če zdravljenje ne moti življenjskega namena osebe.

Nekdo, ki je slep, si ne bo povrnil vida, če je biti slep ključnega pomena za izkušnjo v tem življenju, s katero se je strinjal, preden se je inkarniral. Niti ne bo fizičnega zdravljenja, če je nekdo kreiral bolezen skozi zanemarjanje fizičnega telesa in se še ni naučil lekcije ljubiti in spoštovati svoje telo. Višja zavest direktno in jasno odgovarja na vprašanja in ne pušča nobenega dvoma o svoji verodostojnosti.

Ni zagotovila, vendar je tukaj nekaj primerov izboljšanja stanja, remisij oziroma ozdravitev:
– remisija rakavega obolenja v terminalni fazi,
– remisija borelioze v enem mesecu od postavljene diagnoze,
– 18 mesecev trajajoči problem s kožo (ekcem, dermatitis) je bil ozdravljen v 17 dneh,
– znatno izboljšanje vida,
– znatno izboljšanje skolioze,
– bolečine v križu in spodnjem delu hrbta so bile ozdravljene,
– bolečine v vratu in ramenih so bile ozdravljene,
– razložen vzrok glavobolov in odstranjen,
– problem z zanositvijo je bil odstranjen, sledila je nosečnost in zdrav otrok,
– razložen vzrok depresije in odstranjen,
– razloženi vzroki prenajedanja in odstranjeni,
– razloženi vzroki zasvojenosti z mamili in odstranjeni.

 

Zdravljenje otrok in odraslih oseb, ki se ne morejo udeležiti regresije

Zdravljenje mladoletnih otrok in zdravljenje odraslih, ki se zaradi bolezenskega stanja ne morejo udeležiti regresije poteka tako, da nekdo od svojcev pride na regresijo.

Pri otrokih je zaželeno, da pride mama. Pri odraslih pa bližnji družinski član ali prijatelj/prijateljica. Te osebe so SUROGAT oziroma NADOMESTNI člen za zdravljeno osebo.

Regresija poteka tako, da gre oseba skozi regresijo po običajnem postopku. Ko se začne komunikacija z Višjo zavestjo, se postavljajo vprašanja tudi o osebi, ki ni prisotna, vendar je del zdravljenja. Višja zavest odgovarja na vprašanja in zdravi drugo osebo prek nadomestene osebe. Ta način nima nikakršnih negativnih učinkov in ni nevaren za nadomestno osebo.

 

Regresija v skupini / Skupinska regresija

Ta način regresije je namenjen skupinam, ki se zberejo zato, da doživijo prve izkušnje regresije. Vsakdo gre v svoje preteklo življenje, kjer vidi in doživlja dogodke. Na ta način dobite prve vtise kako deluje regresija ter kako sta preteklost in sedanjost povezani.

Poleg slik lahko doživljate dogodke tudi skozi vedenje, sluh, okus, čustvene reakcije …

Izkušnja v skupinski regresiji je lahko tudi predpriprava na individualno regresijo.Smo večne duše, ki smo se inkarnirale na Zemlji zaradi individualnih izkušenj, ki nam prinašajo zavedanje in duhovno rast.