Društvo Solar logos je ustanovljeno z namenom, da prebuja zavest ljudi, z različnimi preizkušenimi metodami, ki so se izkazale kot zelo učinkovite. Metode, ki jih uporabljamo, imajo dolgoletno tradicijo in številni praktiki poročajo o jasnosti uvidov v različne življenjske situacije, spremenjenem zavedanju Sebe, povezanosti z Višjim jazom, spokojnosti, vedrini in radosti, entuzijazmu, ozdravitvah … in so deležni številnih sprememb.

 

Biljana Bitenc.Društvo vodim Biljana Bitenc. Že od 1991 leta raziskujem in izkušam ezoterična vedenja z namenom, da bi se popolnoma prebudila. Že na začetku poti mi je bilo jasno, da me zanimajo zdravilstvo, vzroki bolezni, počutja, zaznav, ki se manifestirajo v fizičnem in psihičnem, ter vpliv energij, ki nas obkrožajo in so del nas. Skozi zavedanje in povezanost z višjim jazom doživljam videnja, ki mi omogočajo vpoglede v različne situacije, v katerih se ljudje znajdemo na poti prebujanja.

Želja po vedenju, kaj je v ozadju, me vodi skozi zanimivo in uporabno pridobivanje znanja pri svetovno znanih učiteljih, kot so Dolores Cannon, ki vodi QHHT Academy (Quantum Healing Hypnosis Therapy) – kvantno zdravljenje v hipnotični regresiji; dr. Samuel Sagan, ki vodi Clairvision šolo (šola meditacije in prebujanja); Karen Kingston, ki uči Space Clearing (čiščenje energij in posvetitev prostora), Guy Steven Needler, avtor in pionir duhovne fizike (Author and Pioneer in Spiritual Physics).

 

Toplo vabljeni k ogledu zanimivih in uporabnih vsebin!