Narava-metulji.Feng Shui je znan kot Kitajski filozofski sistem harmoniziranja vsakogar z okoljem, ki ga obkroža. Manj je znano, da se je skozi nekaj desetletij na zahodu razvil sistem, čiščenja energij v prostoru (Space Clearing), ki je postal specializirana veja Feng Shuija.

Čiščenje energij vključuje čudovit in globok obred, ki je narejen tako, da očisti, oplemeniti in posveti energijo fizičnega prostora. V prostor prinese duh v materijo oziroma, obudi mrtvo energijo nazaj v življenje. Obred Čiščenja energij dvigne vibracijo (Qi) zastali ali mrtvi energiji, očisti energijo prednikov ali predhodnikov, ki so bivalI v fizičnih prostorih, jo prečisti in posveti, da lahko zasije v vsej lepoti in jasnosti.
Narava-cvet2.Tuje energije v stanovanjih/hišah, navlaka na katero se lepi nizka energija, zdravstvene težave ker morda spite na energetsko neprimernem prostoru in podobno, ovirajo energijo z višjimi vibracijami in vam onemogočajo, da bi živeli prijetno življenje.

Za razliko od Feng Shuija pri Čiščenju energij ni potrebno premikati pohištvo ker čiščenje deluje na globokih energijskih nivojih. Namenjen vsem tistim, ki si želite živeti prijetno življenje, s čim manj stresa in napetosti. Da to dosežete, je bistvenega pomena, da imate dober pretok življenske energije v svojem domu, ter na delovnem mestu.

Osebe, ki so doživele Čiščenje energij poročajo, da čutijo svoj dom kot resnično njihov in da je energija prejšnjih stanovalcev izginila. Veliko jih poroča, da se prostor čuti bolj živ, da so se odnosi v prostoru bistveno izboljšali in da živijo v večji harmoniji. Zaradi spremenjene vibracije, marsikdo čuti iskrivo energijo v zraku ter več entuzijazma in radosti drugi pa, mir i svetost, ki se spusti med obredom in ki marsikoga spomni na otroško čudenje in spoštljivost, do vsega kar je.

 

Kaj lahko Čiščenje energij naredi za vas

Narava-cvetje2.

 • Očisti staro energijo prejšnjih prebivalcev. Hiše in prostori vsebujejo vsa čustvena stanja, prejšnjih lastnikov. Čiščenje je pomembno zlasti pri starih hišah in lastnini kjer so ljudje težko živeli in umirali doma.
 • Posvetitev novega doma ali poslovnega postora. Kjer začenjate novo življenje z entuzijazmom in radostjo in kjer lahko manifestirate kar si želite. Prinaša vam srečo in priložnosti na osebnem in delovnem področju.
 • Omogoča, da prepoznate navlako in jo takoj odstranite ,s čemer omogočate dober pretok Qi energije v svoem domu ali na delovne mestu.
 • Razišče, prepozna in očisti vzroke ponavljajočih se bolezni v hiši. Nekatere hiše so bolne iz več razlogov, vendar jih v veliko primerih s Čiščenjem energij spravimo v ravnovesje.
 • Omogoča, da se dokončno poslovite od umrlih svojcev in ponovno zaživite svoje življenje in namen zakaj ste tukaj.
 • Prodaji lastnine. Čiščenje energij vam omogoči, da se poslovite od spominov in čustev, ki so vezani na lastnino katero prodajate. To za vas pomeni nov začetek v življenju.
 • Ustvarjanju prostora za ideje, nove projekte, za srečanja z novimi ljudmi, izboljšanju poslovnih rezultatov, produktivnosti in profitu.
 • Omogoči, da ste bolj uzemljeni in “pri sebi” v svojem domu in življenju. Veste kaj hočete.
 • Izboljša komunikacijo v družini i na delovnem mestu. Pogosto se zgodi, da se konfliktna situacija umiri in se nesporazumi začnejo razreševati na bolj strpen način.
 • Obred parom omogoča, da ponovno pridejo v stik z ljubeznijo, ki sta jo nekoč čutila drug do drugega. Spomnita se razlogov zakaj sta ostala skupaj in kako lahko nadaljujeta zvezo.
 • Ustvari ljubeči prostor za prihajajočega otroka ter mehek in svet prostor, ki je najlepša dobrodošlica za bitje, ki prihaja v novi svet.
 • Odpira vam neslutene možosti na duhovnem področju. Vzpostavlja ponoven duhovni stik. Omogoča prebujanje in dvig zavesti, če ste pripravljeni to sprejeti.
 • Prinese vam radost, entuzijazem, jasnost in moč. Osredotočeni ste na življenje zdaj, v tem trenutku.