Entitete - text.Entiteta je nefizični fragment energije, ki je pripet na energijo človeka in se obnaša kot parazit. Tako kot imamo lahko črevesne zajedavce, lahko naša finejša telesa (eterično, astralno) zajedajo nefizične energije in bitja.
Prav to je entiteta: skupek nefizične energije z nekaj lastne zavesti, ki zajeda človeški sistem. S svojo prisotnostjo v energiji človeka ustvarja različne čustvene, mentalne in fizične težave, ki nemalokrat pripeljejo do bolezni.

Čeprav imajo entitete pomembno vlogo v številnih manjših in večjih, mentalnih in zdravstvenih težavah, še ni najden sistematični način, kako jih obravnavati v katerikoli obliki terapij, ki se trenutno uporabljajo.

 

Od kod prihajajo in kakšna bitja so to?

Entitete so znane v vseh tradicijah in folklorah širom sveta kot duhovi in nefizična bitja, ki motijo človeška bitja.Čeprav je na vzhodu veda o entitetah nekaj povsem starega in znanega, je za zahodni svet tema o entitetah nova in redko resno raziskana.

V skladu z nauki stare Kitajske in Indije se v času smrti zavest razdrobi. Nekateri deli zavesti se povzpnejo v duhovne svetove, drugi ostanejo v področju človeških bitij.
Večina teh ostankov se sčasoma razkroji, vendar so nekateri deli tako kristalizirani, da ne razpadejo. Ker nimajo več podpornega sistema za življenje, si iščejo gostitelja. Tako postanejo entitete, ki zajedajo človeška bitja in živali.

V Kitajščini se ti ostanki zavesti imenujejo kuei, v sanskrtu se imenujejo bhuta, v kartografiji zavesti šole Clairvision uporabljamo besedo fragment.

V sedemdesetih do devetdesetih odstotkih so fragmenti zvrst entitet, ki nastanejo pri razdrobitvi zavesti mrtvih ljudi.
Poleg fragmentov obstajajo še nefizična bitja vseh vrst, ki se ugnezdijo v človeški sistem kot zajedavci.

Ljudska izročila po svetu omenjajo majhna bitja, povezana z naravo: palčke, škratke (zemlja), undine ali sirene (voda), salamandre (ogenj), vile in silfe (zrak).
Nekatera od teh bitij so zelo drobna – imenujemo jih elementali, druga bitja pa so obsežnejša.

 

Zakaj entitete zajedajo energijo ljudi?

Entitete želijo samo preživeti.

Večina entitet so fragmenti, torej delci zavesti brez lastnega življenjskega podpornega sistema. Za preživetje ali podaljšanje življenja potrebujejo življenjsko energijo človeka ali živali, ki postanejo gostitelji.

Če fragmenti ne najdejo gostitelja razpadejo, če ga pa najdejo, se naselijo v njegovo energijo in nenehno črpajo življenjsko energijo gostitelja. Posledice so znaki izčrpanosti in verjetno tudi bolezen gostitelja.

Fragmenti ne samo sesajo življenjsko energijo gostitelja, temveč tudi uživajo gostiteljeva čustva, želje in čutne užitke. Vse to jim daje določeno vzburjenje in tako se čutijo “žive”.

Fragmenti nosijo želje osebe, iz katere so prišli. Tako bo na primer fragment, izločen po smrti osebe, ki je pila pivo, tudi sam hlepel po pivu. Verjetno bo odplul na kraje, kjer so gostilne in si bo za gostitelja iskal vnetega pivca piva. Ko se bo nastanil v enem od pivcev, bo nenehoma zahteval več piva. Vsiljeval bo svoje želje in jih postavljal v ospredje pred voljo in željami gostitelja.

Enako velja za mamila in vse vrste omamljanja.

 

Kako dobimo entiteto?

Narava je poskrbela, da ima človek izjemno učinkovit obrambni sistem, ki ga ščiti pred vdorom tujih energij.
Ko naravni obrambni mehanizem oslabi zaradi različnih življenjskih okoliščin, ima entiteta priložnost, da vstopi v energijo človeka.

Okoliščine, v katerih odpove naravni obrambni sistem:

• Med šoki in travmami. Na primer v avtomobilski nesreči, med vojno, med potresom ali drugimi naravnimi nesrečami.

• Pri zelo bolnih ljudeh, ki imajo močno načeto energijo zaradi kronične bolezni ali pri izgubi velike količine krvi.

• Eden najpogostejših primerov je splošna anestezija, kjer človeku odpovejo vsi energijski obrambni sistemi. Kirurgi so zelo pozorni na fizične dejavnike okužbe, povsem pa zanemarjajo energijsko plat. Posledica je, da med operacijo številni ljudje dobijo entiteto.

• Mamila in alkohol povzročijo začasno odpoved obrambnih mehanizmov. Alkoholiki in ljudje, ki se zatekajo k narkotičnim in rekreacijskim drogam sodijo v skupine z visokim tveganjem, ko gre za entitete.

• Naslednji primer, ko odpovedo obrambni mehanizmi je porod in splav. Pri porodu ob izločitvi posteljice se včasih zgodi, da nekaj energije posteljice ostane v materi. Ta energija se sčasoma spremeni v nekaj podobnega entiteti. Podobno je pri splavu, ko po odstranitvi embria, nekaj energije ostane v maternici.

V mesecih po porodu ali splavu je priporočljivo opraviti pregled pri usposobljenem odstranjevalcu entitet!

 

So otroci glede entitet ranljivejši kot odrasli?

Otroci so ranljivejši iz več razlogov.

• Njihov energijski sistem ni tako vzdržljiv kot pri odraslih.

• Nimajo uma za razumsko razmišljanje. Prestraši jih že vpitje odraslih ali pes, ki teče za njimi. Duševne travme pri otrocih povzročijo popolno odpoved obrambnega sistema, kakršno bi odrasli doživeli samo pri velikih šokih.

• Otroci včasih vabijo entiteto, da jim dela družbo. Takrat se jim zdi, da je to njihov namišljeni prijatelj. V resnici pa je fragment ali kakšna druga entiteta in lahko pretečejo leta, preden oseba ugotovi, da je nekaj narobe.

 

Kako se lahko ljudje sami zaščitijo pred entitetami?

Entitete niso nekaj, pred čemer bi se bilo treba nenehno ščititi.
Ne staknemo jih tako kot gripo ali kakšno drugo nalezljivo bolezen. Ne moremo je dobiti z rokovanjem, med večerjo v restavraciji, v javnih prevoznih sredstvih, tudi v javnih straniščih ne.

Poleg zgoraj naštetih okoliščin velikega tveganja je edina možnost, da ste na “razpolago” entitetam ta, da odpove vaš naravni obrambni sistem.

Če se znajdete v okoliščinah velikega tveganja je najbolje, da se posvetujete z uposobljenim odstranjevalcem entitet.

 

Kako lahko ugotovim ali imam entiteto?

Če imate luknjo v zobu obiščete zobozdravnika, mar ne? Enako je, če želite ugotoviti ali imate entiteto. Obiščete usposobljenega odstranjevalca entitet.

Entitete odstranjujejo posebej izurjeni zdravilci šole Clairvision.

Odstranjevanje entitet je tehnično opravilo. Kdor zanj ni povsem izurjen in usposobljen, naj se ga ne loteva.

Kako poteka odstranjevanje entitet?

Zdravilec bo uporabil tehniko ISIS (Inner Space Interactive Sourcing) ali interaktivno iskanje vira v človekovem notranjem prostoru.
S tehniko ISIS vas bo popeljal v stanje sprostite in razširjenega zaznavanja, kjer boste prišli v stik z notranjim prostorom svoje zavesti.
Z dodelanim postopkom vas bo zdravilec popeljal v raziskovanje, kjer boste lahko sami zaznali ali so zdravstvene in psihološke težave, ki jih skušate odpraviti, povezane s prisotnostjo entitete.

Po temeljitem raziskovanju, med drugim tudi o tem v kakšnih okoliščinah je entiteta prišla v vašo energijo, kaj jo je pritegnilo, kaj hoče od vas, kaj vam povzroča, bo zdravilec entiteto varno odstranil, razgradil in poslal v veličastno luč.

 

Kako entiteta pride v hišo?

Tako kot v ljudi, se fragmenti lahko zajedajo tudi v kraj.

Privlačijo jih posebne energije, ki so na teh krajih in so njegov podporni sistem.
Ko tja postavimo hišo, bo entiteta zajedala hišo. Fragment lahko čuti, da smo vsiljivci in da ogrožamo njegovo področje, zato bo vplival na prebivalce. Ta vpliv je raznolik: od morečih sanj, do premikanja predmetov, pokanja, proizvajanja zvokov, lahko čutimo neko prisotnost v prostorih …

Fragment, ki zajeda hišo, se lahko nastani tudi v človeka in povzroči zravstvene motnje in ne pozabimo, otroci so še posebej ranjivi. Ko se nastani v človeka, bo vezan na človeka in ne več na kraj.

V nekaterih primerih fragment ne bo poskušal zavzeti stanovalce hiše, vendar bo vseeno črpal njihovo energijo. To pomeni, da se bodo počutili nenehno utrujeni in brez energije, kar lahko pelje v zdravstvene težave.

 

Kako odkrijemo ali ima hiša entiteto?

Če gre za zelo staro hišo (100 let in več) poskušajmo pridobiti čimveč informacij o zgodovini kraja (vojne, naravne nesreče, bolezni, kje je pokopališče itd). Za mlajše hiše je zaželeno, da imamo informacije tudi o počutju prejšnjih prebivalcev in informacije o družinah, ki so živele v tej hiši, in njihovem zdravstvenem stanju.

V hišah, kjer so težke energije, kjer je občutek hladu, da nas kar mrazi, z neprijetnim vonjem, z zamegljeno energijo, kjer so se prejšnji prebivalci veliko prepirali, kjer sta bila prisotna alkohol in droga, obstaja velika verjetnost, da je zajeden fragment.
Če hišo pregleda bajaličar, bo našel zemeljske črte energije, ki so škodljive za človeka. Če teh črt ne bi bilo, se entiteta po vsej verjetnosti ne bi naselila v hišo.
Tako so zemeljske črte in entitete tesno povezane. Če bi torej arhitekti znali bajati in bi za hiše, ki jih gradijo, izbirali zdrava energijska mesta, bi se lahko izognili večini teh težav.

 

Kako odstranimo entiteto iz hiše?

Način odstranjevanja entitet v hišah je podoben kot pri čiščenju entitet pri človeku ali živali. Rezultati so povsem dobri. Energija se zbistri, neprijetni vonj izgine in v hiši je čutiti mir in vedrino.
V stari indijski kulturi je bilo po vsaki vselitvi v hišo običajno, da so duhovniki izvedli ognjeni obred yajña, ki je vključeval tudi bhuta-shuddhi ali odstranjevanje entitet.

Na Baliju je običaj, da pokličejo krajevne šamane, preden začnejo graditi hišo. Vsak poseg v naravo ima posledice za energijska bitja, ki živijo v njej. Zato je vloga šamanov, da preverijo ali ima izbrani prostor za gradnjo hiše dovoljenje naravnih bitij, ki živijo na tem prostoru. Včasih je potrebno pogajanje z bitji, da se doseže dogovor. Dogaja se tudi, da bitja odklonijo poseg v svoj prostor in takrat ljudje poiščejo neko drugo lokacijo, kjer se postopek ponovi.

Obstajajo kraji z zemeljskimi energijami, ki preprosto niso primerni za človeško bivališče. Ti kraji pritegujejo fragmente in tudi druge vrste entitet. Poskus prebivanja na takšnem kraju je zanesljiv recept za nesrečo.

Ti kraji so škodljivi za človeka, vendar so pomembni za eko sistem. Za energijo so to, kar je kompost za vrt. Kompost sicer lahko prenašamo z enega mesta na drugo, energije pa ne. Ti kraji so tam zaradi posebnih zemeljskih energij. Zato je nespametno, da jih poskušamo očistiti.
Težava je v tem, da smo ljudje povsem neobčutljivi na zemeljske energije. Hiše so pogosto zgrajene na popolnoma neprimernih mestih, ki prebivalcem prinašajo kup zdravstvenih problemov. Tudi če se znebimo entitete, bodo prišle nove v večjem številu, ker je tak kraj naravni smetnjak. Če ga uničimo, to lahko povzroči energijsko onesnaženje daleč naokrog, zaradi česar bo zbolelo veliko ljudi.

Če je hiša na takšnem mestu je bolje, da se odselimo. Preden se vselimo v novi dom, preverimo z bajalicami ali je primeren za bivanje. Najbolje je, če poiščemo izurjeno osebo, ki energijsko čisti prostor. Ta oseba je izurjena v zaznavanju energij, bajanju in odstranjevanju entitet.
Navsezadnje, ne more biti zaščite brez zaznavanja.