ZDRAVILNE TERAPIJE V SEŽANI – februar

objavljeno v: Dogodki | 0

KDAJ: nedelja, 16. februar, KJE: Maisa Beauty salon, Partizanska cesta 63, Sežana
IZBERITE URO:
08:00 / 09:00 /10:00 / 11:00 / 12:00 / 13:00 / 14:00 / 15:00 / 16:00 /

IZBERITE TERAPIJO:
ČIŠČENJE ENERGIJ Z ZDRAVILNIMI VALOVI IN BALIJSKIMI ZVONCI
Terapija vključuje predhodno uravnavanje medenice, če to želite. Nekajminutni poseg je neboleč. Uravnavanje medenice vpliva na pravilno držo hrbtenice in pretok energije skozi telo.

TRAJANJE: 45 minut.
CENA: 40 evrov.
OB PRIJAVI OBVEZNO NAVEDITE ŽELENO URO IN SVOJE IME!

KAJ SO ZDRAVILNI VALOVI:
Zdravilni valovi so škrlatna energija, ki je prisotna v naravi in energijah okrog nas. Škrlatna energija ima zdravilne učinke in naravno inteligenco, ki natančno “ve”, kdaj, kaj in kako naj preobrazi energijo v človeku in ustvari ravnovesje. Poleg tega, da škrlatni valovi delujejo zdravilno na telo, vplivajo tudi na dviganje zavesti.

UČINKI ŠKRLATNIH VALOV IN BALIJSKIH ZVONCEV:
Lastnost balijskih zvoncev je, da nas s svojim zvokom povežejo z višjimi frekvencami, višjim jazom in zavedanjem samega sebe. Škrlani valovi in zvoki balijskih zvoncev blagodejno delujejo na fizično, psihično in mentalno telo.
Zven balijskih zvoncev se zdi skoraj nebeški. Zelo dolgo izzvenevajo in občutek je, da njihov zvok razbija blokade , “resetira” um in ponese osebo v sfere svetlobnih teles. Že tako žameten in gost občutek škrlatnih valov dopolni občutenje lahkotnega lebdenja.

Ob koncu terapije, če želite, z vami delim intuitivne informacije, ki sem jih prejela med terapijo. Informacije so lahko o vaših vodnikih, stanju telesa, čustvenih blokadah…karkoli je pomembno, da veste in lahko spremenite, da se bolje počutite.
Informacije, ki jih prejemam, niso napovedovanje prihodnosti!

IST (ISIS) POSEBNA TEHNIKA ZDRAVLJENJA ČUSTVENIH IN FIZIČNIH BOLEČIN
Model IST (Inner Sourcing Technique) je več kot 20 let razvijala skupina zdravnikov, medicinskih sester, homeopatov in naturopatov. Tehnika temelji na celovitem modelu zavedanja, pri čemer je življenjska sila ali eterično telo, ključnega pomena.

Življenjska sila je koncept, ki ga najdemo v različnih modellih zdravljenja:
– kitajska medicina in akupunktura jo imenujeta qi (či),
– antropozofska medicina jo imenuje eterično,
– ajurveda in veda indijske tradicije jo imenujeta prana

Življenjski vzponi in padci vplivajo na naše fizično, mentalno in čustveno stanje. IST – energijsko zdravljenje deluje na plast življenjske sile tako, da razpusti blokade in odstrani negativne energije iz človekovega sistema. Z dotikom terapevta na določeno točko na telesu, pride do spontanih čustvenih reakcij in do ozaveščanja problema, katerega izvor je v plasti življenjske sile – eterični plasti.
Z IST je dosežen podoben učinek kot pri akupunkturi, ko bolečine izzvenijo, vendar brez uporabe igel.

TRAJANJE: 90 minut.
CENA: 80 evrov.
OB PRIJAVI OBVEZNO NAVEDITE ŽELENO URO IN SVOJE IME!

PRIJAVE:
pokličite ali pošljite SMS na 070 335 358
pišite na mail: info@solarlogos.si ali biljana.bitenc@gmail.com

SRČNO VABLJENI!
BILJANA BITENC, IST terapevtka, regresoterapevtka, izvedenka za čiščenje entitet, urokov in FENG SHUI čiščenje prostorov.

OBVESTILO: prosim vas, sporočite mi, če ne želite več prejemati mojih obvestil. Hvala!

Komentiraj