QHHT pričevanje 1

objavljeno v: Pričevanja | 0

Moje ime je Tanja in napisala vam bom svojo izkušnjo, ki sem jo doživela pri Biljani.

 

Moje potovanje na planetu Zemlja se je začelo leta 1982 in odkar pomnim so okrog mene ljudje, ki si želijo uspeti v tem svetu na različne načine. Sama tega nikoli nisem počela… nisem imela življenjskega cilja, živela sem iz dneva v dan, samo da vse čim hitreje mine. Črtala sem dneve do konca vsakega šolanja in upala, da bo vse hitro mimo. Tekmovalnosti v svojem življenju res ne prenašam, zato se ne silim v ospredje in včasih prikrijem svoje znanje, da se ne konfrontiram z ljudmi.

 

Oba poklica, ki sem ju pridobila skozi šolanje, sta se v življenju samo zgodila…za nobenega se nisem odločala, ker bi bile to moje sanje.  Živela sem tog sistem vzgoje in izobraževanja v korporativnem svetu.

Nekaj pa sem vseeno imela, jasnovednost vsake življenjske situacije ljudi, ki so me kdaj koli prosili za nasvet. Prikazala sem jim širšo sliko problema in jim svetovala, kako lahko spremenijo položaj v najvišje dobro.  Nikoli nisem razumela, zakaj se ljudje tega ne učijo v izobraževalnih ustanovah. Ljudje vedno živijo v strahu pred neuspehom in zato počnejo različne stvari, da bi situacijo izboljšali. V tem sem jim in jim še vedno  pomagam na najboljši način, ki ga znam.

 

Že kar nekaj let nazaj pa sem začela ugotavljati, da je tukaj začelo postajati vse bolj tesno in moje pomaganje ljudem ni več zadostovalo mojim potrebam navidezno dobrega počutja. Vedno bolj sem ugotavljala, da morem odditi in želja po odhodu je vedno večja in bolj izrazita. Čutila sem, da se morem premakniti naprej in vse bolj sem čutila potrebo, da spoznam kdo sem. Na internetu sem zasledila članek Cannon  Dolores, ki je v eni od svojih knjig, opisovala o treh valovih prostovoljcev. Ti so prišli na zemljo v dobri veri, da pomagajo prebivalcem te Zemlje in sama sem se našla v teh besedah, ki jih opisujejo njeni klienti. Kar dve leti je minilo preden sem začela po internetu poizvedovati ali tudi pri nas v Sloveniji obstaja kdo, ki se ukvarja s to metodo (QHHT). Tako sem našla Biljano in začela z njo sodelovati.

 

Že prvi obisk je name naredil zelo močan vtis…niti predstavljati si nisem mogla, da zmorem vzpostaviti stik z univerzalno zavestjo, ki mi je posredovala informacije o mojem preteklem življenju na Zemlji in o stanju mojega fizičnega telesa. Namreč moje telo se odziva drugače na bolečinske in na druge vplive iz okolja kot to poročajo drugi ljudje. Višja zavest mi je razkrila, da sem  sama želela izkusiti takšno vrsto občutenja na mojem telesu. Povedala mi je tudi, da imam višje razloge za življenje na svetu, kot sem jih doživljala do zdaj. V stanju hipnoze sem videla moje prejšnje življenje, ki se je nanašalo na vladarstvo. Bila sem kraljica, ki je dobro vladala ljudstvu in to bi naj v duhovnem smislu počela tudi v tem življenju. Na najbolj zame bistveno vprašanje, to je, kdaj bom lahko odšla, se odselila, sem dobila odgovor, da je čas, da grem. To so bile prve informacije, ki sem jih dobila od višje zavesti.

 

Drugi obisk mi je podal še več informacij v zvezi z mojim vedno bolj perečim vprašanjem. Namreč vedno znova sem se spraševala kdaj lahko končno grem. Tudi drugič sem bila v stiku z univerzalno zavestjo in dobila sem informacijo, da nisem duša, ki se je originalno rodila na tem planetu in to mi je podprla s tezo videnja mojega prejšnjega življenja.

 

Živela sem namreč kot plemkinja, doživela brodolom in pristala na otoku, kjer sem se preživljala zelo borno, ni bilo pravega živeža in tudi sladke vode je bilo zelo malo, tam sem živela zelo dolgo in čakala na pomoč, vendar le te nisem dobila. Višja zavest mi je pokazala, da sem umrla, vendar sem bila videti zelo mlada in čila…moje telo se ni staralo. Tako sem zdaj prepričana, da resnično nisem bila ena izmed ljudi, ki sem jih poznala. Povedala mi je tudi za ladjo duhovnosti, na katero naj bi vstopila in tam dobila še več energije za potrpljenje, preden zapustim ta kraj. To se je eno noč resnično zgodilo. V spanju sem vstopila na to ladjo in se s svetlobno hitrostjo premaknila na drugi kraj, kjer me je ta energija resnično doleletela. Še nekaj dni po tem dogodku sem jo resnično čutila in v moje življenje je prišlo več potrpljenja.

 

Tudi pri tretjem in do zdaj mojem zadnjem obisku pri Biljani sem dobila spet informacije o mojem obstoju na zemlji, ki pa je bil zelo drugačen od vseh mojih prejšnjih videnj. Bila sem namreč zelo kratek čas na zemlji in na to zemljo nisem bila rojena, ampak sem se prostovoljno odločila, da se na zemljo spustim v preobleki zelo arogantne ženske, ki usmerja poslovne moške v čimvečji zaslužek. To mi je zelo dobro uspevalo in vame se je zaljubil moški iz te skupine, ki sem ga prizadela v smislu zelo nečustvenega odhoda. Ni mogel razumeti, zakaj mu nisem mogla vračati čustev. To mi je pojasnilo moje bolečinsko stanje v tem življenju. Seboj sem namreč nosila njegovo bolečinsko stanje in ko sem končno razumela od kod to stanje izhaja, sem se mu v stanju hipnoze opravičila in mu pojasnila zakaj sem morala tako reagirati. Potem je to bolečinsko stanje izginilo. Pogledala sem si tudi moj izvorni planet in videla sem kakšna v resnici sem, kaj na tem planetu počnem in kakšna je moja vloga. To mi je odprlo oči in zdaj bolje razumem svoje življenje na zemlji. Moje najbolj pereče vprašanje…moj odhod, torej selitev, tudi to je bilo na neki način obrazloženo, zdaj vem zakaj se mi tako mudi, namreč tam naj bi imela svoje sorodne duše, ki jim morem še pomagati in to naj bi se zgodilo še to zimo. Upam, da res.

 

Metoda, ki sem jo izbrala za svoje boljše razumevanje sebe in sveta se mi je odlično obrestovala, zdaj nisem več v dvomih, kdo sem in kaj na tem zemlji počnem.

 

Biljana počne te stvari res dobro, pod njenim vodstvom, ki nikakor ni prisiljen dobiš odgovor, ki ni sugestibilen ampak je resničen in vezan na tvoje vprašanje. Spoznala sem, da je izredno pazljiva in počaka, da so odgovori čisti in zadovoljivi.

 

Hvala!

 

– Tanja –

Komentiraj