PREIZKUŠAMO TERAPIJO – ZDRAVILNA FREKVENCA BALIJSKIH ZVONCEV

objavljeno v: Blog | 0

Zdravilna frekvenca balijskih zvoncev

Terapevtka Biljana Bitenc kombinira različne tehnike in znanje, ki ga je pridobivala pri svetovno znanih zdravilcih. Balijske zvonce je najprej uporabljala za čiščenje prostora, a ko jih je po intuitivnem preblisku začela vključevati tudi v terapije Tesla metamorfoze, je odkrila, kako močno lahko zvišajo vibracije in človekovo zavedanje.

»Že v otroštvu sem, ko je koga kaj bolelo, položila roko na boleče mesto, pa je bolečina izginila,« se spominja ga. Bitenc, ko jo vprašam, kako se je začela njena zdraviteljska pot. »Potem se mi je leta 1991 zgodil prelom, duhovno prebujanje. Prej sem jedla meso, kadila, kdaj tudi spila kakšno alkoholno pijačo in kavo. Že po prvi skupinski meditaciji pa so cigarete odpadle, nobene želje nisem imela več po mesu, alkoholu, kavi, kot bi bilo to zradirano in nikoli ni prišlo nazaj. Vibracija se mi je tako dvignila, da preprosto nisem več čutila želje po tem.«

Pet let je hodila v šolo diplomanta Barbare Brennan in raziskovala zdravilstvo po njenih metodah. »Ne gre le za mahanje z rokami,« pravi, »upravljaš energijo, delaš na čakrah, na subtilnih telesih, izvajaš psihične operacije …« Izobraževanje je nadaljevala pri Karen Kingston, še vedno pa je tudi študentka Clairvision šole meditacije Samuela Sagana v ZDA za prebujanje tretjega očesa. »Zanimalo me je namreč, kaj se dogaja z energijo, ko pridem z delavnice. Opazila sem, da mi zelo hitro pade. Začela sem se ukvarjati z ustvarjanjem svetega prostora in feng šujem, začela čistiti energije prostora. Začutim lahko namreč energije prostora, npr. v stenah, ki kaže, kaj se je dogajalo v tem prostoru, npr. če je v njem kdo umrl,« pove. »Balijske zvonce sem najprej uporabljala za čiščenje energij v prostoru. Ljudje me namreč pokličejo, če začutijo navzočnost entitete ali duhov. Opazijo, da nekaj ni prav, odkar so se preselili v novo stanovanje, v katerem se odnosi kvarijo, prepirajo se, energije v stanovanju slabo vplivajo nanje. Ko se prostor energijsko počisti, vzpostavi višje vibracije, te energije se reciklirajo v svetlobi. Prostor se napolni s čistim zvokom, prekadi, poploska, ritual traja najmanj tri ure in spremembe se močno čutijo. Pri tem dobim tudi informacije o družini in odnosih, jim povem, na kaj naj bodo pozorni in kaj naj ozavestijo,« pojasni, kako lahko z zvokom čistimo blokade.

Tesla metamorfoza in balijski zvonci

Tesla metamorfoza je izredno močna metoda zdravljenja, ki jo je po odkritju Teslovih purpurnih zdravilnih frekvenc razvila zdravilka Anja Petrović. Vsaka celica v telesu ima namreč v sebi majhno svetlobno baterijo, polje, ki ga ustvarjajo Teslovi valovi, pa jo lahko vrne v popolno ravnovesje. Zdrava in mlada celica namreč seva močno svetlobo, ki se pri bolni in stari celici zmanjšuje. Teslove frekvence ustvarjajo energijske valove, s katerimi se ponovno vzpostavi zdrava frekvenca svetlobe v bolnih celicah.

Do sprememb lahko pride zelo hitro po terapiji, o tem pričajo številne ozdravitve. Zdravljenje se zgodi na vseh ravneh človeka, tako fizični, čustveni, mentalni kot tudi duhovni, hkrati z razvojem zavesti. Teslovi valovi pri tem ne prehajajo skozi roke izvajalca, pač pa se ustvarja polje višjih vibracij, katerega del sta tako izvajalec kot stranka.

»Ko se priklopiš na Teslovo energijo, se spusti škrlatna energija in gre v človekovo telo. Včasih pridejo k meni ljudje brez diagnoze, ko sledim energiji, pa dobivam sporočila in to vidim – jetra so zastrupljena, dobro bi jih bilo očistiti … Ali se pokažejo težave s črevesjem. »Čiščenje črevesja enkrat na leto lahko razbremeni eterično telo, s čemer dobiš nazaj veliko energije. Tako hrana kot zdravila, ki si jih vse življenje jedel, namreč ostane v žepkih. Zaprtje je npr. značilno za ljudi v stiskah – stisne se črevo in ni energijskega pretoka. V telesu je vse povezano,« pravi ga. Bitenc. »Energija gre tja, kjer jo človek potrebuje, jaz jo z rokami samo vlečem. Ustvari se polje, Teslovi zdravilni valovi gredo v obolele organe. Ne gre samo za zmanjševanje bolečine, ampak uravnavanje pretoka – boli nas namreč tudi, če je energije preveč in mora iz telesa. Teslovi valovi absorbirajo ali dovajajo energijo, če je je premalo.« In nadaljuje: „Tesla valove čutim kot vibracije, goste kot žamet in plazmatične.“ Tesla je namreč delal s plazmo, ki je vsepovsod okoli nas, čeprav je sam ni tako imenoval.

Tesla metamorfozo in balijske zvonce je v terapiji začela kombinirati po intuitivnem občutku. »S Teslovimi valovi ustvarimo polje, zvonci pa dvignejo, dopolnijo vibracijo, potegnejo te na višji nivo, kot bi ga lahko dosegel z meditacijo. Njihov zvok odpira sfere iz petih dimenzij in so dodana vrednost pri terapiji. Še vedno jih uporabljam za čiščenje energij v prostoru, saj razbijajo blokade, toda odkrila sem, da lahko v kombinaciji s Teslovimi valovi ustvarijo višjo vibracijo. Energija uravnovesi težave v telesu, poleg tega pa vpliva na zavedanje, poveže te z višjimi sferami,« pripoveduje o svojih opažanjih.

»Tudi ko pridejo ljudje k meni po pomoč in govorijo o svojih težavah, se zjokajo, trikrat pozvonim, pa pride olajšanje. Stare energije gredo stran, se zamenjajo, ljudje drugače zavibrirajo, začnejo drugače govoriti o svojih težavah in dobijo uvide,« pravi in pozvoni. Prostor preplavi vibrirajoč zvok, ki dolgo odmeva. In res se zdi, kot bi te ponesel prek časa in prostora nekam drugam v višje vibracije.

Osebna izkušnja

Sama sem prvo zdravljenje s Tesla metamorfozo občutila kot intenzivno pulziranje v nogah in prijetno stanje sproščenosti in odsotnosti vseh misli, pri drugem pa so začele prihajati na plan nerazčiščene problematike iz preteklosti, da bi jih lahko predelala. Zven balijskih zvoncev se zdi skoraj nebeški. Zelo dolgo izzvenevajo in občutek imaš, da njihov zvok res razbija blokade, ‘resetira’ um in te ponese nekam drugam, zvišuje vibracijo. Že tako žameten in gost občutek Teslovih valov dopolni občutek lahkotnega lebdenja. Po terapiji so izzvenele manjše zdravstvene težave, opazila pa sem tudi, da se je kar nekaj stvari v življenju samodejno uredilo oziroma postavilo na svoje mesto.

Mateja Blažič

 

Komentiraj