PREDAVANJE – MAGIČNA MOČ ČIŠČENJA ENERGIJ IN POSVETITEV PROSTORA

objavljeno v: Dogodki | 0

KDAJ: ČETRTEK, 19. SEPTEMBER 2019, URA: 18.30 do 20:00, KJE: ZALOŠKA CESTA 54, LJUBLJANA – MOSTE

PREDAVATELJICA: BILJANA BITENC, izvedenka za čiščenje energij, terapevtka in regresoterapevtka, ki že 29. let raziskuje vpliv energij na okolje, človeka in njegovo zdravje.

Posvetitev prostora in čiščenje energij je tema o energijski in fizični navlaki, ki jo vsak dan nezavedno povzročamo.
Fizična navlaka, čustvena navlaka, mentalna in duhovna navlaka nam omejujejo energijski pretok ter vplivajo na naše zdravje in počutje. Energija prejšnjih stanovalcev je lahko navlaka, na katero se lepi nizka energija ter povzroča nesoglasje in nasilje v družini ter vrsto čustvenih težav.
Zdravstvene težave, ker morda spite na energijsko neprimernem prostoru, ovirajo energijo z višjimi vibracijami in vam onemogočajo, da bi živeli prijetno. Da to dosežete, je bistvenega pomena, da imate dober pretok življenjske energije v svojem telesu, domu ter na delovnem mestu.

Na predavanju boste izvedeli, kako prepoznamo energijsko navlako in kako si pomagamo, da dosežemo dober pretok življenjske energije.

Predstavljene bodo entitete, energijski paraziti, ki se nahajajo v okolju in človeku in njihov vpliv na zdravje ter zanimivimi primeri iz vsakdanjega življenja.

Naučili se boste tudi, kako lahko očistimo energijo v stanovanju ter ga posvetimo.

PREDAVANJE JE BREZPLAČNO, je pa dobrodošel prispevek za prostor..

Zaradi omejenega števila mest, je potrebna predhodna prijava
po telefonu 070 335 358, po SMS,
e-mail: info@solarlogos.si ali biljana.bitenc@gmail.com

PRISRČNO VABLJENI!

Komentiraj