ZDRAVILNE TERAPIJE V SEŽANI – december

objavljeno v: Dogodki | 0

KDAJ: nedelja,15. december, KJE: Maisa Beauty salon, Partizanska cesta 63, Sežana

IZBERITE URO:
08:00 / 09:00 /10:00 / 11:00 / 12:00 / 13:00 / 14:00 / 15:00 / 16:00 / 17:00

IZBERITE TERAPIJO:

ČIŠČENJE ENERGIJ Z ZDRAVILNIMI VALOVI IN BALIJSKIMI ZVONCI
TRAJANJE: 45 minut.
CENA: 40 evrov

KAJ SO ZDRAVILNI VALOVI:
Zdravilni valovi so škrlatna energija, ki je prisotna v naravi in energijah okrog nas. Škrlatna energija ima zdravilne učinke in naravno inteligenco, ki natančno “ve”, kdaj, kaj in kako naj preobrazi energijo v človeku in ustvari ravnovesje. Poleg tega, da škrlatni valovi delujejo zdravilno na telo, vplivajo tudi na dviganje zavesti.

UČINKI ŠKRLATNIH VALOV IN BALIJSKIH ZVONCEV:
Lastnost balijskih zvoncev je, da nas s svojim zvokom povežejo z višjimi frekvencami, višjim jazom in zavedanjem samega sebe. Škrlani valovi in zvoki balijskih zvoncev blagodejno delujejo na fizično, psihično in mentalno telo.
Zven balijskih zvoncev se zdi skoraj nebeški. Zelo dolgo izzvenevajo in občutek je, da njihov zvok razbija blokade , “resetira” um in ponese osebo v sfere svetlobnih teles. Že tako žameten in gost občutek škrlatnih valov dopolni občutenje lahkotnega lebdenja.Ob koncu terapije, če želite, z vami delim intuitivne informacije, ki sem jih prejela med terapijo. Informacije so lahko o vaših vodnikih, stanju telesa, čustvenih blokadah…karkoli je pomembno, da veste in lahko spremenite, da se bolje počutite.
Informacije, ki jih prejemam od Vira zavesti, niso napovedovanje prihodnosti!

TEHNIKA JE PRIMERNA TUDI ZA OTROKE OD 8. LETA STAROSTI NAPREJ. Od 8. leta do 12. leta starosti je zaželeno, da je ob izvajanju terapije prisoten eden od staršev.
TRAJANJE: 25 minut.
CENA: 20 evrov.
OB PRIJAVI OBVEZNO NAVEDITE ŽELENO URO, IME OTROKA IN SVOJE IME!

IST – POSEBNA TEHNIKA ZDRAVLJENJA ČUSTVENIH IN FIZIČNIH BOLEČIN
Poseben model IST (Inner Sourcing Technique) je več kot 20 let razvijala skupina zdravnikov, medicinskih sester, homeopatov in naturopatov. Tehnika temelji na ceovitem modelu zavedanja, pri čemer je življenjska sila ključnega pomena.
Življenjska sila je koncept, ki ga najdemo v različnih modellih zdravljenja:
– kitajska medicina in akupunktura jo imenujeta qi (či),- antropozofska medicina jo imenuje eterično,
– ajurveda in veda indijske tradicije jo imenujeta prana

Življenjski vzponi in padci vplivajo na naše fizično, mentalno in čustveno stanje. IST – energijsko zdravljenje deluje na plast življenjske sile tako, da razpusti blokade in odstrani negativne energije iz človekovega sistema. Kot akupunktura ta metoda ozavesti problem, katerega izvor je v plasti življenjske sile – eterični plasti. Z IST je dosežen podoben učinek kot pri akupunkturi, bolečine izzvenijo, vendar brez uporabe igel.

TRAJANJE: 90 minut.
CENA: 80 evrov.

PRIJAVE:
pokličite ali pošljite SMS na 070 335 358
pišite na mail: info@solarlogos.si ali biljana.bitenc@gmail.com
OB PRIJAVI OBVEZNO NAVEDITE ŽELENO URO IN SVOJE IME.

Prisrčno vabljeni in se veselim srečanja z vami!
Biljana

OBVESTILO: če ne želite prejemati obvestil o zdravilnih dogodkih in pedavanjih, ki jih organiziram v okviru društva Solar Logos, mi prosim, nemudoma sporočite.
Hvala!

Komentiraj