QHHT pričevanje 3

objavljeno v: Pričevanja | 0

Gospe Biljane enostavno ne moreš opisati z besedami, ker je preprosto angleska. Pri regresiji sem se počutila tako varno, toplo, popolnoma sem ji zaupala in popeljala me je na eno, do sedaj najlepših popotovanj, na katerem sem spoznala mnogo o sebi.

 

Regresija v pretekla življenja mi je spremenila življenje, sicer ne takoj in kar čez noč, a po približno pol leta vem, da sem zaradi videnj in spoznanj, postala močnejša in si zaupam bolj kot kdajkoli prej v življenju. Zdaj vem, da nisem nikoli sama, če ne kdo drug, je z mano vodnik, s katerim sem se prvič srečala (prvič-vsaj na tak način) na regresiji. To srečanje je bilo tako globoko ganjljivo, da so me še nekaj tednov za tem oblivale solze sreče, veselja in hvaležnosti, da je ob meni vsakič ko se nanj obrnem, ker sem ga čutila ob sebi, z njim govorila in reševala zaplete, ki mi jih je življenje prineslo.

 

Spoznanje, da sem bila v prejšnjem življenju močan in pošten, umirjen moški, je bilo zame ključnega pomena, saj sem bila pred regresijo večrat prestrašena in me je bilo strah postaviti se zase pred ljudmi, ki so tako ali drugače kaj želeli od mene.

 

Nekaj dni po regresiji sem imela tako soočenje, ko je prišel do mene človek z jezo in agresijo, jaz sem že planirala v sebi umik, nato pa se je v sekundi v mene naselil in me popolnoma preplavil občutek, da sem jaz vendar močen moški (zares sem čutila kot da sem zdaj jaz ta moški, tudi v višino sem bila večja in vse ostalo…), pogledala sem gor in ta nekdo se je samo umaknil brez besed. Jaz sem seveda rabila malo časa, ker se kar začudiš nad občutenim, obenem pa ti gre na smeh…ko ugotoviš kako preprosto je to, igra energij.

 

Od regresije naprej me tudi spremlja zares močan občutek kaj je v življenju pomembno. Dobila sem močno sporočilo, da je družina najpomembnejša. Vem, da se sliši zelo klišejsko, ampak ko zares začutiš to, enostavno odpadejo vse želje po nenormalnih karierah, od doma prinešenih zahtevah po materializmu. Od takrat naprej smo preprosta družina, kjer je veliko topline, pozornosti in ljubezni. Pa še vsi hočejo k nam na obisk, da se moram kdaj prav otepati….

 

Zato sem neizmerno hvaležna gospe Biljani, da sem jo spoznala in imela možnost delati z njo.

 

– Breda, prokuristka –

Komentiraj